Sense procés no hi ha transformació

La transformació, com la vida mateixa, requereix d’una bona dosi d’humilitat, paciència i acceptació. La transformació no arriba sense més, però quan arriba ve acompanyada d’un gran salt qualitatiu i quantitatiu.

És l’evolució.

El procés de transformació s’inicia amb el moviment, quan la teva mirada es dirigeix ​​cap al teu interior, cap teves emocions. Quan dissols, ja has après i t’adones que el que queda en la teva memòria és només una petita partícula de la realitat.

Un moviment pot donar-se des de la quietud, des de l’observació. Els fets, els moments van existir, si, així és.

A partir d’ara, tu decideixes com viure.

No es tracta tant del que has experimentat fins al moment, sinó més aviat del que vas a experimentar a partir d’ara.

La teva trajectòria, les teves caigudes, els teus canvis, els teus millores i les teves pors. Tot això forma part de tu i et converteix en la persona que ara ets.

No es tracta d’obviar que en ocasions la vida té moments difícils fins i tot durs. D’això es tracta. Es tracta de centrar la teva mirada i la teva respiració cap a allò que et fa feliç tot i que t’envoltin circumstàncies que no pots canviar perquè no depenen de tu.

La felicitat és un estat, no un objectiu. Si centreu la teva mirada en el teu estat, notaràs com la teva respiració canvia i correlativament la teva percepció del moment. La teva força serà més gran i també la teva confiança.

Un nou inici. Un nou cicle. Acceptar dissol, agrair acompanya i transforma.

Puc acompanyar-te en el teu procés de transformació, durant un temps, només per un temps i per mostrar-te que ja tens totes les eines per caminar cap a un nou cicle, una nova experiència de vida.

És més senzill del que sembla.

Responsable: Sara Campillo. Finalidad: gestionar el alta a esta suscripción y el envío de mis publicaciones así como correos comerciales. Legitimación: es gracias a tu consentimiento. Destinatarios: tus datos se encuentran alojados en mi plataforma de email marketing Mailchimp (ver su política de privacidad), no se cederán datos a terceros salvo obligación legal. Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación o suprimir tus datos enviando un email a hola@laventuradelavida.com. Información Adicional: Puedes ampliar la información en el aviso legal.

Suscríbete y empieza tu aventura